Eredetileg ma nem erről akartam írni, hanem arról, hogyan nyugtassuk meg a síró babánkat. De annyira felkeltette az érdeklődésemet az mrns.hu-n olvasott cikk, hogy mindenképp ezt akartam ma megosztani veletek!

 

Íme a cikk:

http://mrns.hu/index.php?page=content/hirek.php&nid=408

 

Számtalan kismamát láttam már, aki nagy hassal is dohányzik. Nem hinném, hogy bármivel is lehetne mellettük érvelni. Az én véleményem nagyon rövid, egyszerű: FELELŐTLENSÉG

Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladban.blog.hu/api/trackback/id/tr663074681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vejko 2011.07.18. 14:01:47

A nagynenem dohanyzott terhesseg alatt. Mindenki mondta, hogy hagyja abba, mert nem lesz jo vege. Nem fogadtam az emberek tanacsat.

Meg is lett az eredmenye, a kislany fogyatekkal szuletett, aki soha nem lesz kepes magat onalloan ellatni.

Inkabb nem is folyatom, mert mar csak az, hogy ragondolok, indulatokkal tolt el.

Vejko 2011.07.18. 14:13:14

Nem fogadtam = Nem fogadta meg

Bean-Sidhe 2011.07.18. 14:20:03

@Vejko: Teljesen megértelek, fontos lenne ha megértenék hogy a dohányzás káros lehet a magzatra. Persze nem cselekedhetünk mások helyett. De hátha a kutatási eredmények mérlegelése segít!

Vejko 2011.07.18. 14:30:59

A dohanyosok meg akkor sem veszik figyelembe a kutatasi eredmenyeket, ha valaki egy korhazi laboreredmennyel alatamasztott szakorvosi velemenyt dugna az orruk ala, hogy ha igy folytatjak, akkor valoban nem fognak sokaig az allam hatan elni nyugdijaskent, mert elorelathatoan 60-62 evesen eltavozhank az elok sorabol.

Az pedig meg elszomoritobb dolog, hogy ezek az emberek a gyerekuk jovojet cseszik el, azzal, hogy megindokoljak, hogy ezert vagy azert milyen jotekony hatassal van rajuk a dohanyzas.
süti beállítások módosítása