Egyik ismerősöm a minap említette, milyen jó is lenne ha lenne egy tanfolyam ami mindenkit megtanít arra, hogyan bánjon a babájával. Akaratlanul is elmosolyodtam, holott ő nem viccnek szánta.  Igen, jó lenne egy mindent tudó mindenre megoldást nyújtó babatanfolyam. De aki azt mondja hogy tud ilyet, az hazudik! Lehet általánosságban tanácsot adni, lehet általánosan választ adni bizonyos problémákra. Sőt! Kell is! Biztosan sokaknak megoldás! Sőt tovább megyek. Igazából MINDENKINEK megoldás lenne egy ilyen tanfolyam.

De NEM ELÉG!

Minden család más, minden szülő és baba más.

Annó nekem is rengeteg segítséget nyújtottak a babamagazinok, a baba könyvek, a tanfolyamok. Sikerült a babám nagy mértékben megérteni. Elengedhetetlen segítségek voltak ezek. Az ember nem tud mindent magától ezért jól jön egy könyv, egy pdf egy másik anyuka aki a segítségünkre van.

De!

 

A saját tapasztalattal egészül ki ez az egész. Hiába minden ha nem ismerjük ki a babánkat. Hiába minden ha nem hallgatunk saját női megérzésünkre, anyai ösztönünkre. Higgyétek el, az anyai ösztön csodálatos mindent tudó dolog. Bízz magadban! Olvass könyveket, járj tanfolyamra, kérj tanácsot, mindezt mérlegeld a saját anyai ösztönöd által.

Te fogod csak tudni hogy a számos praktika közül melyik a legmegfelelőbb neked és a babádnak. Hiszen Ti ketten vagytok egy egység :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladban.blog.hu/api/trackback/id/tr723203973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása